Over PDR Park en Tuinmachines

Bent u op zoek naar een geschikte grasmaaier, gazonmaaier of andere tuinmachine voor uw tuin?

 

PDR Park-en Tuinmachines is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei kwaliteits tuinmachines voor tuin, park en bosbouw. In onze showroom vindt u behalve tuinmachines, tevens een uitgebreide sortering tuingereedschap voor zowel professioneel als particulier gebruik. Of wilt u dat uw tuinmachine, generator, trilplaat, of andere machines die met een brandstof motor worden aangedreven, tot zelfs spoormachines, vakkundig gemaakt wordt. Kom eens in onze ruime werkplaats kijken. Wij helpen u graag met uw kapotte machine Mensen die een grote tuin te onderhouden hebben; gemeenten, hoveniers en instellingen die parken en tuinen met tuinmachines onderhouden, vinden bij ons een keur aan tuinmachines en handgereedschap om het werk te verlichten.

 

Waar gewerkt wordt, moet ook aan de veiligheid gedacht worden, daarom heeft PDR Park- en Tuinmachines een breed assortiment aan veiligheidskleding, veiligheidsschoeisel, veiligheidsbrillen en veiligheidshelmen (Persoonlijke Beschermings Middelen - PBM).

 

Naast verkoop van tuinmachines en tuingereedschap voert PDR reparaties en onderhoudsbeurten aan de tuinmachines uit. U kunt voor reparatie van de meeste merken tuinmachines, generatoren, allerlei machines met brandstorfmotoren bij ons terecht, bij de onbekendere merken zal de levertijd van de onderdelen soms wat langer op zich laten wachten.

 

PDR is tevens gespecialiseerd in het slijpen van uw zaagketting, maaimes, schaatsen etc.

 

Voor  uw grasmaaier, gazonmaaier, zitmaaier, bosmaaier, verticuteermachine, grastrimmer, heggenschaar, bladblazer, veegmachine, motorzaag(kettingzaag), houtklover, hakselaar, generator, veiligheidskleding(zaagkleding en hakselkleding) en allerlei tuingereedschap kunt u terecht bij :

 

PDR Park- en Tuinmachines

 

Zevenbergen (Gemeente Moerdijk)

 

(Vlak bij Breda, Roosendaal, Hoekse Waard en Eiland van Dordrecht )